Εγκαταστάσεις

Τρικαλινή Παράδοση

Η «Τρικαλινή Παράδοση», ως πρότυπη βιοτεχνία παρασκευής χειροποίητων, κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης, τα οποία διακρίνονται στις παραδοσιακές Τρικαλινές πίτες και πιτάκια, εκτείνεται σε ολοκαίνουριες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που αποτελούν το επιστέγασμα της μακρόχρονης και συνεχώς ανοδικής πορείας της!

Ένας νέος, υπερσύγχρονος και πρότυπος χώρος

Η επιτυχία που σφράγισε το εγχείρημα των ιδιοκτητών της «Τρικαλινής Παράδοσης» για απόλυτα υγιεινά, κατεψυγμένα προϊόντα διατροφής, φτιαγμένα με χειροποίητο φύλλο και μοναδικές ποικιλίες στη γέμιση, μετατράπηκε σε μια σημαντική επένδυση που οδήγησε στη δημιουργία αυτού του σύγχρονου, πρότυπου χώρου που στεγάζει τόσο το κέντρο διοίκησης της εταιρίας όσο και τις, ανοιχτές στο κοινό, εγκαταστάσεις παρασκευής των προϊόντων της!

Η παρασκευή των προϊόντων

Το εργατικό δυναμικό εκτελεί πιστά τις αυθεντικές μητρικές συνταγές σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον όπου οι συνθήκες υγιεινής είναι υποδειγματικές, τηρώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες απόλυτης ποιότητας και ασφάλειας και παρασκευάζοντας καθημερινά, με ευλαβική φροντίδα και μεράκι, τις διάσημες χωριάτικες πίτες και πιτάκια της «Τρικαλινής Παράδοσης»! Το μυστικό της ασύγκριτης, παραδοσιακής Τρικαλινής νοστιμιάς; Από τη μία, αγνές πρώτες ύλες, όπως η ποικιλία των χόρτων, το γάλα, το τυρί, το γιαούρτι, όλα θεσσαλικής προέλευσης και εγγυημένης ποιότητας και από την άλλη, το χειροποίητο φύλλο, η ζύμη που ανοίγεται πατροπαράδοτα με τον πλάστη και που εξασφαλίζει μοναδική τραγανή γεύση που θα σας “ταξιδέψει” σε άλλες εποχές! Κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης, με τη σφραγίδα της θεσσαλικής παράδοσης και την εγγύηση της ξακουστής Τρικαλινής νοστιμιάς, έτοιμα για ψήσιμο κάθε στιγμή της ημέρας, οι χωριάτικές πίτες ταψιού αλλά και τα πιτάκια της Τρικαλινής παράδοσης αποτελούν ιδανική γευστική απόλαυση, που είναι σίγουρο πως θα σας συναρπάσει!

Πώς θα μας βρείτε

Η Τρικαλινή Παράδοση στεγάζεται στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων, στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, όπου η παραγωγή των παραδοσιακών και χειροποίητων χωριάτικων προϊόντων της συνδυάζεται αρμονικά με την καλλιέργεια όλων των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους! Ένας πρότυπος, νεοσύστατος και υπερσύγχρονος χώρος που συνεχώς μεγαλώνει, ανταποκρινόμενος στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της φήμης της «Τρικαλινής Παράδοσης» που θεμελιώθηκε χάρη στην ασύγκριτη νοστιμιά και την ποιότητα των προϊόντων της! Η Τρικαλινή Παράδοση, με τα κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης της, έχει γίνει η αγαπημένη διατροφική συνήθεια νέων, γονιών, παιδιών, φοιτητών σε όλη την Ελλάδα, που αναζητούν έναν εύκολο, γρήγορο, και πάνω απ’ όλα υγιεινό τρόπο διατροφής!

Ελάτε και σεις στο γευστικό παράδεισο της Τρικαλινής Παράδοσης! Μια δοκιμή θα σας πείσει!