Ζαμπονοτυρόπιτα ταψιού

Παραδοσιακή χωριάτικη ζαμπονοτυρόπιτα

Όλες οι κατεψυγμένες, χωριάτικες πίτες ταψιού της «Τρικαλινής Παράδοσης» μπορούν να παρασκευαστούν σε δύο σχήματα, στρογγυλό ή τετράγωνο αλλά και με δύο διαφορετικούς τρόπους χάραξης του φύλλου, ώστε μετά το ψήσιμο να αντιστοιχούν σε πίτες 8 μεγάλων κομματιών ή περισσότερων μικρών!
Οι πίτες και τα πιτάκια της «Τρικαλινής Παράδοσης» συσκευάζονται, διατηρούνται στη μονάδα μας σε πρότυπα, υπερσύγχρονα ψυγεία και παραδίδονται κατεψυγμένα.

Οδηγίες συντήρησης

Οι χωριάτικες πίτες και τα πιτάκια της Τρικαλινής Παράδοσης ψύχονται αμέσως μόλις παρασκευάζονται, διατηρώντας αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά των αγνών και φρέσκων πρώτων υλών με τα οποία παρασκευάζονται. Διατηρήστε τις πίτες και τα πιτάκια στην κατάψυξη, στους -18ο C μέχρι την ημερομηνία λήξης τους. Η επανακατάψυξη αποψυχθέντων προϊόντων απαγορεύεται.

Οδηγίες ψησίματος

Οι χωριάτικες πίτες και τα πιτάκια της Τρικαλινής Παράδοσης ψήνονται απευθείας από την κατάψυξη χωρίς καμία διαδικασία, εύκολα και γρήγορα! Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 – 200ο C. Τοποθετείτε την πίτα ή τα πιτάκια στο ταψί και ψήνετε για 40 περίπου λεπτά. Μόλις ροδoκοκκινίσουν και από κάτω, είναι έτοιμα για σερβίρισμα! Καλή σας όρεξη!