Ακολουθεί η λίστα με την ποικιλία των γεύσεων στις οποίες διακρίνονται τα πιτάκια της “Τρικαλινής Παράδοσης”!
Ζαμπονοτυροπιτάκι κιλού
Πρασσοτυροπιτάκι κιλού
Πρασσοπιτάκι κιλού
Κοτοπιτάκι κιλού
Λουκανικοπιτάκι κιλού
Ριζοπιτάκι κιλού
Μπουγατσάκι κιλού
Σπανακοτυροπιτάκι κιλού
Πατατοπιτάκι κιλού
Σπανακοπιτάκι κιλού
Ζαμπονοπιπεροπιτάκι κιλού
Τυροπιτάκι κιλού
Οι χωριάτικες πίτες και τα πιτάκια της Τρικαλινής Παράδοσης ψύχονται αμέσως μόλις παρασκευάζονται, διατηρώντας αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά των αγνών και φρέσκων πρώτων υλών με τα οποία παρασκευάζονται. Διατηρήστε τις πίτες και τα πιτάκια στην κατάψυξη, στους -18ο C μέχρι την ημερομηνία λήξης τους. Η επανακατάψυξη αποψυχθέντων προϊόντων απαγορεύεται.
Οι χωριάτικες πίτες και τα πιτάκια της Τρικαλινής Παράδοσης ψήνονται απευθείας από την κατάψυξη χωρίς καμία διαδικασία, εύκολα και γρήγορα! Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 – 200ο C. Τοποθετείτε την πίτα ή τα πιτάκια στο ταψί και ψήνετε για 40 περίπου λεπτά. Μόλις ροδoκοκκινίσουν και από κάτω, είναι έτοιμα για σερβίρισμα! Καλή σας όρεξη!