Χωριάτικες πίτες ταψιού

Αλμυρές και γλυκές πίτες

Η «Τρικαλινή Παράδοση» φημίζεται για τις αυθεντικά παραδοσιακές χωριάτικες πίτες, οι οποίες παρασκευάζονται με τον πατροπαράδοτο τρόπο, καταψύχονται για να διατηρήσουν όλα τα πλούσια θρεπτικά συστατικά που περικλείουν και μετατρέπονται, μόλις ψηθούν, σε ιδανική γεύση του σήμερα! Οι πίτες της γιαγιάς τώρα στο πιάτο σας! Εύκολα, γρήγορα και απολαυστικά!
Οι τοπικές συνταγές αναβιώνουν και οι πίτες γεμίζονται με αγνές πρώτες ύλες του θεσσαλικού κάμπου, όπως γάλα ή τυρί, χόρτα όπως σπανάκι και πράσο, αλλαντικά αλλά και λαχανικά, όπως κολοκύθι! Αλμυρές ή γλυκές, όπως η λαχταριστή μπουγάτσα αλλά και η αγαπημένη γαλατόπιτα, οι παραδοσιακές πίτες της «Τρικαλινής Παράδοσης» είναι σίγουρο πως θα σας συναρπάσουν με την ανεπανάληπτη ποιότητα και την ασύγκριτη γεύση τους! Ξαναζήστε το αγνό, γευστικό σας παρελθόν και μυήστε και τη νέα γενιά στον παραδοσιακό τρόπο διατροφής! Οι πίτες της Τρικαλινής Παράδοσης, στην ειδική τους συσκευασία, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και μαγεύουν, με τη νοσταλγική γεύση τους, μικρούς και μεγάλους! Δοκιμάστε τις!

Ακολουθεί η λίστα με την ποικιλία των γεύσεων στις οποίες διακρίνονται οι πίτες της “Τρικαλινής Παράδοσης”!

Οδηγίες συντήρησης

Οι χωριάτικες πίτες και τα πιτάκια της Τρικαλινής Παράδοσης ψύχονται αμέσως μόλις παρασκευάζονται, διατηρώντας αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά των αγνών και φρέσκων πρώτων υλών με τα οποία παρασκευάζονται. Διατηρήστε τις πίτες και τα πιτάκια στην κατάψυξη, στους -18ο C μέχρι την ημερομηνία λήξης τους. Η επανακατάψυξη αποψυχθέντων προϊόντων απαγορεύεται.

Οδηγίες ψησίματος

Οι χωριάτικες πίτες και τα πιτάκια της Τρικαλινής Παράδοσης ψήνονται απευθείας από την κατάψυξη χωρίς καμία διαδικασία, εύκολα και γρήγορα! Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 – 200ο C. Τοποθετείτε την πίτα ή τα πιτάκια στο ταψί και ψήνετε για 40 περίπου λεπτά. Μόλις ροδoκοκκινίσουν και από κάτω, είναι έτοιμα για σερβίρισμα! Καλή σας όρεξη!